tiistai 28. tammikuuta 2014

Projekti Eikoskaan

Sain kuningasidean.

Kerroin taannoin, mistä kaikesta useimmat bloggaajat kirjoittavat, ja kuinka minä en tee mitään niistä asioista enkä niistä myöskään kirjoita. Noh, mikä olisikaan hupaisampi projekti tälle vuodelle, kuin haastaa itseni kirjoittamaan juuri noista aiheista! Mikä tietysti tarkoittaa, että minun on myös jollain muotoa tehtävä niitä. Tai ainakin löydettävä omasta elämästäni jotain, mikä lasketaan niiksi.

Tänä vuonna täällä siis tullaan todistamaan
- käsitöitä
- sisustamista
- puutarhanhoitoa
- muotia (asukokonaisuuksien suunnitelua itselle/lapselle)
- omien reseptien tekoa ja jakoa
- netin kautta shoppailemista ja siitä raportointia
- valokuvia kaikista edellämainituista


O-OU!! Mihinköhän olen ryhtymässä. Tästä voi tulla hervottoman hauskaa tai sitten ei yhtään mitään, jolloin projekti kuopataan hiljaisuudessa. Toivokaamme edellistä vaihtoehtoa.

Muoti on vaikein, puutarhanhoito taas... no siis minkä puutarhan?! :D Reseptit melkeinpä helppo osuus. Pariin muuhunkin on jo jonkinlainen idea. Pidätän itselläni oikeuden päättää tekemisten järjestys.

Tämä siis ihan vaikka siksi, että kun kuitenkin aina päädyn tekemään kaikkea, mitä ei pitänyt, voin yhtä hyvin tehdä sen järjestetysti ja dokumentoida koko scheissen.


Ghana-sarjan viimeinen osa tulee kun tulee. Suomen kaupungit saavat odottaa. Nyt alkaa trendibloggailu á la Pikku Square, eli tästä tulee trendikkyys olemaan kaukana!


PS. Jos joku keksii jotain, mikä listalta selvästi puuttuu, lisäyksiä saa ehdottaa!

6 kommenttia:

 1. Ihanaaaa, en malta odottaa! :D

  Ja usko tai älä, mutta näin viime yönä unta sinusta bloggaamassa jostain käsityöstä, josta kerroit silleen "olen voittaja, sain sen tehtyä"-tyyliin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. USKOMATONTA tuo uni! :D hauskaa että joku muukin on innoissaan näin älyttömästä projektista...

   Poista
 2. Ah jes, tää kuulostaa MAHTAVALTA projektilta :'D
  Ja hei onhan sulla niitä kasveja kotona, kuvaat vaan ja kerrot vaikka miten usein niitä kastelet... asettelet niitä uusiin paikkoihin yms. järkevää :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin - tai sitten voin vaikka istuttaa jotain mummolan pihaan raivattuani sinne ensin oman palstan... Tietty suuruudenhulluus kiehtoisi, katsotaan riittääkö rahkeet (=PINNA)...! :D

   Poista
 3. Tää on ihan mahtava!!
  Odotan erittäin innolla mitä tulevan pitää! JES!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no niin minäkin! :D Nyt pitäisi vain päästä alkuun...

   Poista