perjantai 14. helmikuuta 2014

Elämäni soundtrack

Olkoon tämä vaikka ystävänpäivän kunniaksi. Ja sen, että The Biisi vain yhtäkkiä tulee radiosta ja saa veren kiertämään. 14 (?) kappaletta jotka ovat jollakin tapaa tehneet niin lähtemättömän vaikutuksen, että kulkevat yhä mukanani, niin että jos ne kuulee pitkästä aikaa, menee jotain suoraan, no vaikka sydämeen.

Meinasin ensin tehdä jonkinlaisen listan, siis laittaa järjestykseen, mutta nämä ovat jo niin valikoituja että se on mahdotonta. Näiden merkitys ei ole jossain "sanomassa" joten turha kuunnella mistä nyt on kyse, eivätkä ne enää liity edes pelkästään mihinkään tiettyyn tilanteeseen, vaikka moni on alunperin jostain sellaisesta matkaan tarttunut. Nämä ovat vain biisejä, minun biisejäni.

Siis tässä suloisena sekamelskana - minun elämäni:
Uusimmatkin valinnat ovat parin vuoden takaa. Sitä tuoreemmista suosikeista ei vielä voi tietää, mitkä ovat tulleet jäädäkseen. Jos jokin olennainen on unohtunut, lisään myöhemmin. Rajasin valinnat yhteen kappaleeseen yhdeltä artistilta (paitsi Mozart, mutta nuo laulut ovat jo poimintoja kahdesta kokonaisesta oopperasta, jotka eivät olisi mahtuneet tähän sellaisinaan), muuten tämä olisi tulvinut yli äyräiden.

Ei löytynyt Youtubesta: Rajaton - Älä mene pois

1 kommentti:

  1. Huh, millainen voima musiikilla on. Red Hot Chili Peppersin biisi ei tuo minulle mieleen mitään selkeää mielikuvaa, mutta se tunne..sellainen epävarmuus itsestään, talvi, pimeys.

    Hyvä että sinulle paremmat vibat tuova biisi :)

    VastaaPoista