maanantai 26. tammikuuta 2015

Milf? Wtf lol

Ensimmäisten kolmikymppisbileideni jälkeen törmäsin ensimmäisen kerran tuohon ilmaukseen: sä oot kyl kova bilemilfi. Nyt, toisista bileistä kaverin kanssa jutellessa, tämä vasta oppimani termi palautettiin mieleeni. MILF, kaveri naureskeli bilejutuilleni.

Tämä tarkoittaa siis a mother i'd like to fuck. 


Tänään rupesin vähän miettimään tätä. Ja sain feminismikohtauksen. Ihan oikeasti. Jos nainen on 30-vuotias, sinkku, käy joskus jossain juhlimassa ja on vauhdikas ja vähän flirtti, niin fine. 30-vuotiaalla naisella on varaa olla tätä. Mutta jos nainen on kaikkea tätä ja lisäksi äiti, niin on aivan okei että miehet ympäri nettiä (ja varmaan muutenkin) käyttävät hänestä tätä ilmausta: mother i'd like to fuck. 

Siis aivan helevetin epäkorrektia.


Miksi äitiys antaa oikeuden tällaiseen? Koska äiti, joka on jotenkin liian vauhdikas, liian menevä, liian hyvän näköinen (?!) on ylittänyt jonkun rajan, ja hänet saa silloin kuitata tällaisella termillä? Tietysti miehet (ja ei, en väitä että kaikki) kommentoivat kaikkia naisia tyyliin "panisin", mutta mielestäni on askel enemmän, että tällaista naista kuvaamaan kehitetään oma termi. Tuntuu aika esineellistävältä.

Ja kuten arvata saattaa, father i'd like to fuck eli filf loistaa poissaolollaan. Mikä se sellainen edes on? Jos mies on paitsi isä, myös menevä, hyvännäköinen tai vähän flirtti, se on ihan normaalia. Jos nainen on tätä, hän on milf. 


No mutta ei tässä taas auta kuin ottaa kohteliaisuutena. Oon sitten ihan kybällä milf, tai siis mylf, koska itseensä viittaaminen tässä olisi kai vähän outoa. Aina saa haluta, suckers. Dream on.

4 kommenttia:

 1. Jäin miettimään MILFin ja yummy mommyn eroa.

  Urban Dictionary kertoo yummy mommystä näin: "A young, sexually attractive mother. There is an important age distinction between a yummy mummy and a MILF. Yummy mummys are younger than 30, while MILFs are older than 30.

  Samaisesti sanakirjasta löytyy muuten myös FILF, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jjjep, ku oon 30, oon milfi. Näillä mennään.

   ...mut ei kyllä ihan hirveesti lämmitä toi yummy mommyn kuvauskaan. A young, sexually attractive mother. Eiks me äiditkin saatais olla ihan vaan naisia, ja jos niikseen tulee niin just niin sexually attractive kuin satutaan olemaan?! :P

   Poista
  2. Ihan kiva kyllä, et Filf on sanana myös olemassa. Sitä en oo vaan ikinä kuullut/nähnyt käytössä. Milfiä olen, en vaan joutunut kohtaamaan sen merkitystä ennenku sitä alettiin käyttää muhun :'D OSUVASTI JUURI 30-VUOTISBILEIDENI JÄLKEEN!

   Poista
  3. PS. Urban dictionaryn milf-määritelmä on tosi imarteleva. :P Not.

   Poista