maanantai 13. huhtikuuta 2015

Maksamaton mainos

Minulla on sen kokoluokan blogi, etten varmaan koskaan tule saamaan yhtäkään tarjousta kaupallisesta yhteistyöstä, mutta jos saisin, vetäisin erittäin tiukkaa linjaa. En ikinä mainostaisi mitään, mitä en itse käyttäisi, mitä en sataprosenttisesti allekirjoittaisi ja mikä ei sataprosenttisesti sopisi arvoihini. En myöskään kestä juurikaan lukea blogeja, joissa noudatetaan toisenlaisia linjauksia.

Nyt mainostan ihan ilman kaupallista yhteistyötä, omasta vapaasta tahdostani. Mainostan suomalaista käsityötä, joka ei ole ökyhintaista, käyttää kierrätysmateriaaleja ja on vaan hemmetin laadukasta. Suosikkiompelijani on juuri avannut oman nettipuodin, jossa on nyt avaustarjousten viikko. Suosittelen erittäin lämpimästi klikkaamaan vaikka äitienpäivälahjatilauksen täältä:


Kotisivun kautta tavoitat ompelijan, joka tekee esim lasten vaatteita (myös ulko-), juhla- ja hääpukuja sekä juuri haluamasilaisia takkeja mittatilaustyönä. Minulla on viimeksi mainittuja jo kaksi ja ajattelin kohta tilata kolmannen.

2 kommenttia:

  1. Tismalleen samat periaatteet mainostamisen suhteen! Hyvä me! Tietty.
    Heh.
    Onko se sun v.pun takki just tältä? :)

    VastaaPoista